Mbi 600 punëtorë shëndetësorë të vaksinuar deri më tani

Mbi 600 punonjës shëndetësor janë vaksinuar me AstraZeneca deri më tani në vendin tonë që nga fillimi i këtij procesi më 27 mars.


Sipas të dhënave nga terreni 58 mantebardhë janë vaksinuar vetëm gjatë ditës së sotme.

Shifrës prej 600 të vaksinuar kundër kroonavirusit pritet t`i shtohen edhe 750 persona që janë staf mjekësor nga kilinika Pulmologjisë, Endokrinologjisë, Reumatologjisë, Mjekësia Sportive dhe ajo e Anestesiologjisë që do ta marrin ineksionin ndaj virusit korona