Mbi 74 mijë persona kanë marrë vaksinën antiCOVID në Kosovë

Mbi 2000 persona e kanë marrë dozën e dytë të vaksinës antiCOVID në gjithë vendin, njofton menaxheri i Qendrës së vaksinimit në Sallën “1 Tetori” në Prishtinë, Niman Bardhi.


Ai tha se që nga marsi janë vaksinuar 74 mijë e 500 persona.

“Edhe sot po vazhdon vaksinimi i qytetarëve dhe personelit shëndetësor ku paralelisht jemi duke shkuar me dozën e parë për qytetarët dhe me dozën e dytë për personelin shëndetësor”, tha ai.

“Aktualisht deri në këto qaste kemi mbi 450 të vaksinuar ndërsa nëse i referohemi nivelit të vendit kemi 1600 të vaksinuar. Nga totali i përgjithshëm nga dita e parë deri në këto qaste kemi 74 mijë e 500 të vaksinuar dhe të gjithë janë duke respektua pjesën e terminit dhe çdo gjë ka shkuar mirë. Nëse i referohemi totalit mbi 2 000 janë të vaksinuar të dozës së dytë”, shtoi Bardhi.