Mbyllet për qarkullim rruga “Fehmi Agani” në Prishtinë

Rruga “Fehmi Agani” do të jetë e mbyllur për qarkullim.


Kjo rrugë është mbyllur në ora 08:00 të mëngjesit dhe nuk dihet për sa kohë do të qëndrojë e tillë.

Në këtë rrugë janë parë disa punëtorë duke vendosur skenë, shkruan indeksonline.

Kujtojmë se Komuna e Prishtinës nuk ka dhënë ndonjë njoftim lidhur me mbylljen e kësaj rruge.

Njoftimi i fundit që ka bërë kreu Shpend Ahmeti në rrjetet sociale është ai për largimin e disa kiosqeve të vjetra të zbrazëta.