Mbyllet shkolla “Dardania” në kryeqytet, pesë mësimdhënës dhe 16 nxënës dalin pozitivë me COVID-19

Në shkollën “Dardania” në Prishtinë kanë dalë pozitivë me COVID-19 pesë mësimdhënës dhe 16 nxënës.


Këtë e bën të ditur nga shkolla me anë të një njoftimi në rrjetin social Facebook, duke shtuar se shkolla prej ditës së sotme duhet të kalojë nga Skenari A (prezencë fizike në shkollë) në skenarin C (mësimi në distancë).

“Për çdo ndryshim të situatës epidemiologjike do t’ju njoftojmë në kohë reale”.

“Andaj, Task- Forca merr vendim që të zbatohet rekomandimi i Ministrisë së shëndetësisë dhe të kalohet nga skenari A në Skenarin C”, thuhet në njoftim.