Mërgimtari shkel rregullat e komunikacionit, kështu ndërron shiritin rrugor

Shkelja e rregullave në komunikacion nga vozitësit është e shpeshtë.


Një rast i tillë i shkeljes së rregullave të trafikut është parë në Veternik të Prishtinës.

Në këto pamje të siguruara nga Indeksonline, një veturë me targa të Gjermanisë, shihet se në cfarë mënyrë ndërron shiritin e trafikut, transmeton Indeksonline.

Siç shihet në pamjet me poshtë, vozitësi ndërron shiritin e trafikut duke u kthyer në mes të rrugës, kalon pengesat dhe del shiritin tjetër.