Mesazhe të ndryshme e vizatime banale – votuesit e shprehën mllefin në fletëvotime në zgjedhjet e 14 shkurtit

Gjatë rinumërimit të votave në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, u has edhe në vota të pavlefshme. Gabimet janë të llojeve të ndryshme, teksa ka të tilla që janë bërë qëllimshëm.


Dikush kishte votuar të gjitha partitë e dikush tjetër asnjë.

Karakteristikat kryesore të fletëvotimeve të pavlefshme i gjeni në kronikën e mëposhtme.