Musliu-Shoshi: Të hetohen zyrtarët e përfshirë dhe procesi, e jo gazetarët

Deputetja e PDK-së, Ariana Musliu-Shoshi, ka reaguar lidhur me intervistimin e drejtorit të Gazetës Insajderi, Parim Olluri.


Përmes një postimi në Facebook, Musliu-Shoshi tha se shtylla kurrizore e çdo demokracie është një media e pavarur, profesionale dhe e përgjegjshme.

“Shtylla kurrizore e çdo demokracie është një media e pavarur, profesionale dhe e përgjegjshme (LIGJI NR. 04/L-137 PËR MBROJTJEN E BURIMEVE TË GAZETARISË). Andaj, të hetohen zyrtarët e involvuar dhe procesi, e jo gazetarët. #VecFillimi”, shkroi ajo.