Ndryshon ora e takimit të Hotit me Grenellin

Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti, do të pres një delegacion nga ShBA, të prirë nga përfaqësuesi special për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell.


Ky takim do të zhvillohet nga ora 17:45, njofton Qeveria e Kosovës. Gjatë ditës ishte njoftuar se takimi do të mbahet nga ora 18:30.

Nuk dihet arsyet e ndryshimit të orarit të këtij takimi.

Në këtë takim do pritet të nënshkruhen marrëveshjet ekonomike të së 4 shtatorit që u arritën në mes të Serbisë dhe Kosovës në Shtëpinë e Bardhë.

Mirëpo ende nuk dihet saktësisht se për çfarë marrëveshje bëhet fjalë.