Nëna e Astrit Deharit ishte shqiptarja e parë motër medicinale në Kumanovë

Xhemile Dehari, nëna e Astrit Deharit, në një intervistë në emisionin Konak që është prodhim i gazetës Infokus tregon se ajo ishte e para shqiptare motër medicinale në Kumanovë.


Dehari tregon se si kishte ardhur te agja i saj në Prishtinë për të vazhduar shkollën e mesme të lartë të mjekësisë, në Prishtinë.

“Unë shkollën e mesme e kam përfunduar në Prishtinë dhe kur jam kthy nga këtu kam qenë motër e parë medicinale në rrethinën e Kumanovës”, tregon nëna e Astritit.