Neuropsikiatri kosovar lëshon alarmin: Mos pini barna me banderola të Serbisë

Neuropsikiatri Dr. Jusuf Ulaj ka alarmuar qytetarët që të mos përdorin barna me banderola të Serbisë, pasi ato nuk janë të sigurta.


Ulaj ka deklaruar se gjatë ditës së sotme i ka pasur dy raste të pacientëve me barna të cilat mbajnë banderolat “Republika Serbija” të kontrabanduara në Kosovë.

Syla e quan hipokrizi deklaratën e Kurtit për punën e mjekëve në spitale publike dhe private

Postimi i tij i plotë në Facebook:

Mos pini medikamente me banderola të Sërbisë sepse nuk janë të sigurta. I sjellin kontrabanduesit serboshqiptarë – nuk dihet si ruhën dhe transportohën derisa arrijnë në “barnatorët klandestine” në Kosovë. Para së t’i blejni shikoni banderolat – duhet me qenë të Republikës sonë e jo “Republika Serbija”. Çdo ditë shoh paketime që sjellin pacientët me banderola serbe. Sot e kisha rastin nga Suhareka me dy të tilla.

Ndoshta një ditë inspektorët farmaceutik do të kryejnë obligimin e tyre ligjor!