Nisma për Tribunalin, Veseli takim me ndihmës sekretarin e përgjithshëm të OKB-së

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, pret nesër në një takim të veçantë ndihmës sekretarin gjeneral të OKB-së për Evropë, Azinë Qendrore dhe SHBA, Miroslav Jenca.


Ky takim zhvillohet pikërisht në kohën kur në Kosovë po diskutohet iniciativa e kryeparlamentarit Kadri Veseli për ngritjen e Tribunalit Ndërkombëtar për gjenocidin serb në Kosovë.

Gjatë qëndrimit në Kosovë, ndihmës sekretari gjeneral i OKB-së për Evropë, Azinë Qendrore dhe SHBA, Miroslav Jenca do të ketë takim vetëm me kryeparlamentarin Veseli nga liderët shtetërorë. /Reporteri.net/