Një femër sulmohet seksualisht nga një mashkull në Skenderaj, i dyshuari lirohet me procedurë të rregullt

Një femër është sulmuar seksualisht nga një mashkull në Skenderaj.

Sipas raportit të Policisë, thuhet se viktima femër kosovare ka njoftuar se ishte sulmuar seksualisht nga dyshuari mashkull kosovar.

Në raport nuk bëhet e ditur se kur ka ndodhur ngjarja.
Palët janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit, rasti vazhdon në procedurë të rregullt.