Nuk ka vend për panikë, vetëm sot u futën në Kosovë 28 kamionë me miell

Që nga marrja e vendimeve të para të Qeverisë së Kosovës, qytetarët kanë dalur për të marrë ushqime si reserve.


Dhe atë, rezervat që ata duan të kenë, kanë bërë që disa stoqe të zbrazën përkohësisht, sidomos ato të miellit, shkruan Reporteri.net.

Mirëpo nuk ka fare vend për panikë, pasi kompanitë që merren me përpunimin dhe prodhimin e miellit tërë kohën po njoftojnë se prodhimi është në nivel.

E për të qetësuar akoma më shumë situatën, është kjo video nga një prej kufijve të Kosovës ku shihen 28 kamionë me miell teksa presin të futen në Kosovë./Reporteri.net