Nuk shihet shpesh në Kosovë: Kompania nxjerr drurin, por e mbjell sërish

Ka ditë që ka nisur ndërtimi i parkingut tek Fakulteti i Filologjisë.


Kjo zonë ka qenë ndër të paktat ku ka pasur edhe hapësirë gjelbëruese dhe drunj tejet dekorativ, por jo vetëm.

Dhe me nisjen e punimeve ata janë larguar. Por kreu i Prishtinës, Shpend Ahmeti përmes një video të publikuar në Facebook ka bërë të ditur se ata drunj po ruhen dhe po zhvendosen aty në afërsi ku nuk pengohen punimet, shkruan Reporteri.net.

“Për herë të parë në Kosovë, në projektet infrastrukturore ruhem drunjtë duke i zhvendosur në afërsi”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.