Numërohen mbi 13 mijë e 500 vota me kusht, gjysmën i merr VV-ja

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri tani janë numëruar mbi 10 000 vota me kusht dhe të personave me aftësi të kufizuara.


Sipas KQZ-së, Lëvizja Vetëvendosje deri tani ka 4.977 vota, pasuar nga Partia Demokratike e Kosovës me 1.838, Lidhja Demokratike e Kosovës me 1.130 dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës me 1.069.

Nisma Socialdemokrate deri tani ka arritur të marrë 342 vota.

Gjithsej, janë 31. 500 me kusht dhe 2. 800 vota të personave me aftësi të kufizuara.