Osmani kujton të rënët në Rakoc e Lagje të Re: Sakrifica e tyre është testament historie për rrugën deri te liria

Presidentja Vjosa Osmani ka kujtuar të rënët në Rakoc dhe Lagje të Re, 22 vite më parë.


Përmes një postimi në Facebook, Osmani tha se pjesëtarë të Brigadës 162 “Agim Bajrami”, të UÇK-së, e deshën lirinë dhe u flijuan për të, gjersa shtoi se sakrifica e tyre është testament historie për rrugën deri te liria.

“Pjesëtarë të Brigadës 162 “Agim Bajrami”, të UÇK-së, e deshën lirinë dhe u flijuan për të. Sakrifica e tyre është testament historie për rrugën deri te liria”, shkroi ajo.