Pamje ku serbët ikin me ‘bisht nën shalë’ kur Policia ndërhynë për largimin e barrikadës në Zubin Potok |VIDEO

Policia e Kosovës ka ndërhyrë në katër komunat veriore të vendit, ku ka kryer disa arrestime, të personave dhe zyrtarëve që janë përfshirë në kontrabandë me mallra serbe.


Ndërsa, në Zubin Potok, serbët ishin mobilizuar duke vendosur barrikada në rrugë për të penguar policinë.

Kjo ka bërë që njësitet elite të policisë së Kosovës, të përdorin forcën dhe të largojnë nga rruga barrikadat e vnedosura.

Në një video të shkurtër të publikuar nga vet mediat serbe, shihet se si serbët ikin nga vendi i barrikadave, pas ndërhyrjes së policisë së Kosovës. /reporteri.net