Pamjet e rrufesë në Prishtinë

Në Prishtinë sonte kishte të reshura të mëdha dhe rruge në disa raste.


Sipas Prishtina Weather, sasia e të reshurave deri në mbrëmje sot arriti në 14mmc,

“Sonte aty nga ora 20 intenziteti i reshjeve ishte 108mm në orë, por natyrisht kjo vetëm në çast, se po të vazhdonte me këtë ritëm mund të kishim deri në 100mm shi për një orë”, thuhet në shkrimin e Prishtina Weather në Facebook.

Aty po ashtu janë publikuar edhe dy fotografi të momentit kur është dalë rrufeja.