Përfshihet nga zjarri një banesë në “Ulpianë”

Një banesë është duke u djegur në lagjen “Ulpiana” në Prishtinë.


Nga larg, tymi shihet e dendur duke zënë një pjesë të madhe të hapësirës në qiell.

Deri tash, Policia nuk ka dhënë informacione për këtë rast dhe nuk dihet nëse ka persona të lënduar.