Persona të panjohur vjedhin tri gjedhe në Obiliq

Një burrë në Obiliq ka raportuar disa persona të panjohur i kanë vjedhur tri gjedhe dhe më pas janë larguar në drejtim të panjohur.

Lidhur me këtë rast është informuar prokurori, ndërsa njësitet policore po vazhdojnë hetimin.

“VJEDHJE E RËNDË | Obiliq 04.12.2022 – 04:20. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se persona të panjohur i kanë vjedhur tre gjedhe dhe janë larguar në drejtim të panjohur. Lidhur me rastin është informuar edhe prokurori, ndërsa njësitet policore janë duke hetuar rastin”, thuhet në raport.