Pezullimi i vendimit për taksën, LDK: Dorëheqja është e domosdoshme dhe e pamjaftueshme

Zëdhënësja e LDK-së, Sibel Halimi, ka reaguar me rastin e pezullimit të marrëveshjes për tiketa ngjitëse në automjete, e cila parashihte që qytetarët të paguanin nga 5 euro.


Halimi tha se pezullimi i marrëveshjes u arrit nga presioni publik, gjersa shtoi se dorëheqja është e domosdoshme dhe e pamjaftueshme.

“Zgjodhi kompaninë e regjistruar vetëm me tre (3) punëtorë, përcaktoi çmimin për një tiketë që mund të kushtojë vetëm 5 cent dhe në fund pas një presioni publik e anuloi! Dorëheqja është e domosdoshme, por e pamjaftueshme”, shkroi ajo në Facebook.