Po digjen malet në Kamenicë, zjarrëfikësit po tentojnë të shuajnë zjarrin

Ka disa ditë që malet në rajone të rajone të ndryshme po digjen nga faktori njeri.


Edhe pse kjo po ndodh, deri më tani nuk raportohet të jetë arrestuar ndonjë person që po i vë zjarr maleve.

Në orët e pasdites zjarri ka kapluar edhe Malet e Meshinës në Kamenicë.

Zjarrëfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe po mundohet të lokalizojnë dhe të shuajnë zjarrin.

Fotografi Arian Mavriqi sjell disa fotografi nga vendi i ngjarjes.