Policët amerikanë dhe njësia elitare e Policisë së Kosovës e bëjnë shqiponjën

Njësiti Special për Intervenime të Shpejta i Policisë së Kosovës, i njohur më parë si FIT, po vazhdon trajnimet policore me forcat e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.


Përpos stërvitjeve të përbashkëta, kosovarët dhe amerikanët gjetën pak kohë edhe për relaks.

Në një foto ata shihen teksa bëjnë shqiponjën dy krenare.