Policia hyn në Ministrinë e Infrastrukturës

Policia e Kosovës para pak çastesh ka hyrë në objektin e Ministrisë së Infrastrukturës, shkruan Reporteri.net.


Në disa pamje shihen disa policë teksa futen në objektin e kësaj ministrie.

Nuk dihet ende arsyeja e prezencës së Policisë në objektin e Ministrisë së Infrastrukturës, por në disa media u raportua se shkak për këtë është kthimi i sekretarëve të kësaj ministrie në objekt.

Kujtojmë se e hëna ishte ditë ngarkimesh dhe shkarkimesh në Ministrinë e Infrastrukturës,  ku vetëm pak orë pasi u emërua sekretar i përgjithshëm në këtë Ministri, Zymber Abdullahu e ka shfuqizuar vendimin për kthimin në punë të shefit të prokurimit në këtë ministri, Nexhat Krasniqi.

Reporteri.net do të ju mbajë të informuar në lidhje me këto zhvillime.