Pamje: Policia në Gjilan duke vozitur në kahun e kundërt të rrugës

Policia çdo ditë po shënojnë shumë gjoba për shoferë të cilët po bëjnë kundërvajtje në trafik.

Por sonte, kanë qenë vet polcia që ka thyer rregullat dhe duket se ka rrezikuar pjesëmarrësit në komunikacion.

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shihet një veturë e policisë duke vozitur në kahun e kundërt në një rrugë në Gjilan.

Nuk dihet nëse vetura e policisë ka qenë në intervenim, por në pamje nuk shihen të ndezura dritat e veturës siç ndodhw zakonisht kur policia intervenon. /Reporteri.net/