Politikanët nuk e dinë se sa shtete kanë njohur Kosovën

Jo të gjithë politikanët e dinë se sa nga shtete është njohur Kosova.

Të ftuarit që ishin pjesë e emisionit festiv të Vitit të Ri në “Kiks Kosova” nuk e kanë ditur se sa njohje ka aktualisht Kosova.

Motrat politikane, Besa Gaxherri dhe Hyri Dobrunaj, si dhe kryetarët e disa komunave Shaqir Totaj, Gazmend Muhaxheri, Kadri Rahimaj dhe Alban Hyseni nuk kanë pasur përgjigje të saktë në këtë pyetje të bërë nga Kiksi.