Pozitë e opozitë bëhen bashkë, Kuvendi ratifikon marrëveshjen IPA 2020

Në Kuvendin e Kosovës është votuar projektligji për ratifikimin e Marrëveshjes financiare IPA 2020 mes Kosovës dhe Bashkimit Evropian, shkruan Reporteri.net.


Për ratifikimin e kësaj marrëveshje pro kanë votuar 89 deputetë, gjersa nuk ka pasur asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Katër deputetë të Listës Serbe kanë qenë të pranishëm në sallë, mirëpo nuk kanë votuar për këtë marrëveshje.

Seanca e Kuvendit të Kosovës është duke vazhduar. /Reporteri.net