Profesorit Pula i pengojnë analistët kosovarë: Nuk vlejnë as si picamenë

Doktori i Shkencave të Sociologjisë, Besnik Pula, ka thumbuar analistët në Kosovë.


Në një koment në Facebook ai ka thënë se disa analistë do të dëshironte t’i shihte jashtë Kosovës, sepse ata nuk vlejnë as si picamenë.

“Mërgimin, pra kalimin në diasporë, do t’u dëshiroja më së shumti disa analistave. Jashtë Kosovës do të ballafaqoheshin me masën reale të njohurive dhe aftësive të tyre, që nuk do t’i kualifikonte as për punëtor pizzerie, sepse megjithatë edhe ajo e do njëfarë zanati “- ka thënë Pula.

Besnik Pula është profesor i asocuar në Universitetin Virginia Tech në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.