Publikohet lista e kandidatëve që kanë kryer të gjitha fazat për rekrut në FSK

Ministria e mbrojtjes njofton së është bërë përzgjedhja e 687 rekturve të rinjë të cilët kanë kaluar fazat e deri tanishmë të testimeve, shkruan Reporteri.net


Sipas këtij njoftimi bëhet e ditur se këta rekrut do ti nënshtrohen kontrolleve mjekësore dhe se të gjithë kandidatët e pranuar do të njoftohen për vendin dhe kohën e nënshtrimit të kontrolave mjekësore.

Tuje është thënë se për kandidaët të cilët nuk janë përzgjedhur kanë të drejtë ti shohin të gjitha rezultatet e testimeve të tyre pran zyrës së Rekturimit në Komandën e Task Forcave Tokësore – Kazerma ”Adem Jashari”.

Në konkursin e FSK janë pranuar 687 rekrutë të rinjë, ndërsa kanë aplikuar mbi 5 000 persona.

Më poshtë mund t’i shihni emrat në bazë të numrit personal dhe numrit të aplikimit: