Qytetarët që kanë ardhur nga diaspora në Kosovë, deri të hënë kanë mundësi të kthehen nëpër shtetet ku jetojnë

Zëdhënësja e Aeroportit Ndërkombëtar “Adem Jashari”, Valentina Gara, ka njoftuar se bashkatdhetarët tanë që momentalisht ndodhen në Kosovë, pra diaspora jonë, e kane mundësinë që të kthehen nëpër shtetet ku jetojnë dhe veprojnë.


Sipas saj, ata këtë mundësi e kanë deri të hënën në ora 24:00.

Pra, edhe pas vendimit të sotëm të Qeverisë për ndalimin e të gjitha fluturimeve, qytetarët tanë nga diaspora që kanë ardhur në Kosovë mund të rikthehen nga kanë ardhur.