Rastet e reja pozitive vijnë nga këto komuna

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka njoftuar se në 24 orët e fundit 13 persona kanë vdekur si pasojë e koronavirusit dhe janë konfirmuar edhe 245 raste të reja.


Ndërsa 133 pacientë që ishin të infektuar janë shëruar, shkruan Reporteri.net.

Më së shumti raste të reja janë shënuar në komunën e Prishtinës, gjithsej 71.

Ndërsa rastet tjera pozitive vijnë nga këto komuna: komuna Podujevë 24 raste, komuna Gjilan 18 raste, komuna Gjakovë 15 raste, komuna Mitrovicë 14 raste, komuna Pejë 14 raste, komuna Ferizaj 11 raste, komuna Vushtrri 11 raste, komuna Prizren 9 raste, komuna Fushë Kosovë 8 raste, komuna Klinë 7 raste, komuna Istog 6 raste, komuna Deçan 5 raste,
komuna Dragash 5 raste, komuna Lipjan 5 raste, komuna Viti 5 raste, komuna Drenas 3 raste, komuna Skenderaj 3 raste, komuna Suharekë 3 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Graçanicë dhe Kaçanik. /Reporteri.net/