Reagim nga Botek Shpk: Biznesmeni i dyshuar për vrasje nuk është dhe nuk ka qenë asnjëherë pjesë e kompanisë

Pas raportimeve se një drejtues i “Botek” është i përfshirë në vrasjen që ndodhi sot në Mitrovicë, ka reaguar një kompani me të njëjtin emër ‘Botek shpk’.


Lexoni te plotë reagimin e tyre pa ndërhyrje:

Te nderuar,

Kerkojme nga ju qe te publikoni deklaratën tonë lidhur me rastin e
përmendjes se emrit te kompanisë Botek shpk:

Lidhur me informatën e shpërndarë në mediet sociale dhe portalet,
deklarojmë se i përmenduri nuk është dhe nuk ka qenë pjesë e strukturave
menaxhuese të kompanisë Botek shpk.

Shpresojmë që ky keq informim nuk është bërë me qellim për ta dëmtuar
reputacionin e kompanisë sonë, përndryshe ne do të kërkojmë drejtësi
lidhur me këtë!

Me respekt,

Kompania Botek shpk