Reagon Mushkolaj: ‘Dasmat’ e veta me mledhë vota n’fushatë i bojshin me mijëra vetë

Qeveria Kurti ka marr vendim për vendosje të masave të reja anti-Covid, ndërsa ka pasur reagime dhe kritika.


Opinionisti Imer Mushkolaj, është revoltuar me vendimin e fundit të qeverisë Kurti, ku ka ndalur shumë aktivitete më shkak të përhapjes së madhe të Covid-19 në vend.

Ai ka thënë se ‘dasmat’ e tyre duke aluduar në fushatën politike i bënin me mijëra vetë.

‘”Dasmat” e veta me mledhë vota n’fushatë i bojshin me mijëra vetë”, ka shkruar Mushkolaj.