Reshjet e shiut e bëjnë me “deti” Klinën

Qyteti i Klinës është vërshuar nga uji, pas një rreebeshe shiu. 


Një nga rrugët kryesore të këtij qyteti është mbushur nga uji çka ka pamundësuar kalimin e qytetarëve, por edhe të makinave.

Një fotografi e publikuar tregon më së miri gjendjen në qendër të Klinës.

Pamje të tilla shpesh hasim në shumë qytete të vendit, por edhe në Prishtinë konkretisht në sheshet kryesore që vërshohen dhe bëhen ta paklueshme për qytetarët sa herë që bie shi.