Rrahen mes vete babë e bir në Poduejvë

Babë e bir në Podujevë janë arrestuar nga policia pasi të njëjtit janë rrahur mes vete.


Policia njofton se të dy kanë pranuar lëndime trupore dhe janë dërguar për trajtim.

“Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj kosovar (babë e djalë), pasi që të njëjti pas një mosmarrëveshje janë rrahur mes veti dhe si pasoj kanë pësuar lëndime trupore. Të njëjtit pas trajtimit mjekësor janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje”, thekson raporti.