Rrëfim prekës: Gruaja nga Gjakova tash e 21 vite në kërkim të drejtësisë për djalin e vrarë

Sanije Berisha nga Gjakova qe 21 vjet kërkon drejtësi për djalin e saj, Blerimin, i cili dyshohet se u vra nga ushtria serbe në tetor të vitit 1998, kur ishte 15 vjeç.


Rasti i Blerimit, si dhe rreth 1500 kallëzime penale për krimet e kryera gjatë luftës në Gjakovë, janë dorëzuar në institucionet e drejtësisë së Kosovës.