Rreth 100 serbë të veriut nisen në këmbë drejt Beogradit

Një grup serbësh nga Kosova u nisën në këmbë drejt Beogradit për të marrë pjesë në tubimin në mbështetje të Vuçiqit që do të mbahe tmë 19 prill në kuadër të fushatës “E ardhmja e Serbisë”. Serbët nga Kosova, sipas TV Mostit  mbajnë flamuj  serbë dhe në krye të kolonës mbajnë pankartat: “Serbët nga Kosova për Serbinë dhe Vuçiqin”, transmeton Reporteri.net.


Ata thonë se ata vendosën të mbështesin politikën e presidentit Aleksandar Vuçiq, në të cilin ata e shohin garancinë e vetme të mbijetesës së tyre në krahinën jugore.

“Ne duam ti tregojmë presidentit tonë se çfarë lloj mbështetjeje ka nga serbët në Kosovë”,  tha një prej tyre. /Reporteri.net