Rrokulliset një veturë në Prishtinë, dyshohet se ka të lënduar

Një veturë është aksidentuar duke u rrokullisur në mes të rrugës në lagjen “Emshir”, të Prishtinës.


Si pasojë e këtij aksidenti ka edhe të lënduar.

Autoambulanca dhe ekipet e tjera sipas dëshmitarëve, ende nuk kanë arritur në vendin e ngjarjes.