Sali Berisha zbërthen shikimin e Edi Ramës ndaj Albin Kurtit

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka komentuar fotografinë ku shihen ballë për ballë Rama dhe Kurti, por ajo që vërehet është shikimi i Ramës ndaj Kurtit të cilin e ka komentuar edhe opozitari, Sali Berisha.


“Foto of the day Dje ne Prishtine. Kur shkon pa ftuar e gjen pa shtruar”, ka shkruar Berisha në Facebook.

Berisha e ka shkëputur fotografinë e plotë duke u fokusuar vetëm tek shikimi i Ramës.

Ndryshe, Berisha ka thënë fjalë të mëdha për Kurtin duke e quajtur atë, “kafshë poliitke”. Përndryshe, fotografitë e postuara për Ramën nga ish-kryeministri shqiptar janë të shpeshta.

Foto of the day!Dje ne Prishtine. Kur shkon pa ftuar e gjen pa shtruar! sb

Publiée par Sali Berisha sur Mardi 30 juin 2020