Salih Mustafa lëshon sallën, seanca ndërpritet

Salih Mustafa ka hequr dorë nga të qenit i pranishëm në seancën e sotme ku po mbahet gjykimi ndaj tij.


Mbrojtja e tij ka thënë se ai do të jetë i pranishëm aty për të ndërkaq gjykatsja ka thënë se nëse trupi gjykues vendos që ai të kthehet, ai do të kthehet.

Reklamë

Prokurori tutje ka shtuar se më mirë do të ishte sikur Mustafa të ishte në seancë.

Seanca për momentin është ndërprerë, dhe pritet të fillojë pas pak.