Serbët mblidhen në qendër të Mitrovicës Veriore

Policia e Kosovës sot ka filluar aksionin për ndalimin e kontrabandës, ku sipas burimeve të Reporterti deri më tani janë plagosur dy policë si dhe janë arrestuar dhjetra persona.


Ndërsa një numër i ma dhi qytetarëve janë mbledhur në sheshin kryesor të Mitrovicës veriore këtë mëngjes. Kjo ka ndodh pas aksionit që policia e Kosovës e ka bërë për të parandaluar kontrabandën.

Ndërkaq qindra banor serbë kanë krijuar barikada në rrugë duke penduar transportimin e të arrestuarve.