Shpata gjigante e Skënderbeut vendoset në Llap

Nëse në Britaninë e Madhe ekziston legjenda për shpatën e njohur Excalibur, në rajonin e Llapit tashmë është vendosur një tjetër.


Bëhet fjalë për kopjen e shpatës së Skëndërbeut.

Sa gjigante është dhe kush e ka punuar e mësoni përmes kronikës së përgatitur nga Kushtrim Bekolli.

Ora 7 – Shpata gjigante e Skënderbeut vendoset në Llap nga Bedri Kadriu – Klan Kosova

Ora 7 – Shpata gjigante e Skënderbeut vendoset në Llap nga Bedri Kadriu – Klan Kosova Nëse në Britaninë e Madhe ekziston legjenda për shpatën e njohur Excalibur, në rajonin e Llapit tashmë është vendosur një tjetër. Është fjalë për kopjen e shpatës së Skëndërbeut. Se sa gjigante është, kush e ka punuar ju tregon gazetari ynë Kushtrim Bekolli.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mardi 3 décembre 2019