Si i shpëtoi viçi aksionit të policisë në Veri

Aksioni i sotëm i policisë kundrejt një grupi kriminal, ka përfshirë edhe një firmë lopësh, në një fshat të Vushtrrisë.


Pronarit të këtij biznesi i janë konfiskuar disa kafshë, për të cilat dyshohet se janë blerë e shitur falë kontrabandës së mundësuar nga ky grup kriminal.

Në aksionin që u zhvillua në fshatin e Vushtrrisë, përpak sa nuk u konfiskua edhe një viç, vetëm 3-4 ditësh.

Kafsha e vogël dyshohej se ishte pjellë e njërës nga lopët e kontrabanduara, raporton Klan Kosova.

Por, viçi i vogël e dëshmoi vetë të kundërtën, dhe kështu nuk u konfiskua nga Agjencioni i Veterinës, falë një zhvillimi të jashtëzakonshëm dhe shumë emocional.

Kujtojmë se në aksionin e sotëm të përqendruar kryesisht në veri të Mitrovicës janë arrestuar 19 punonjës të policisë, 11 prej tyre të nacionalitetit serb, 4 shqiptarë dhe 4 boshnjakë.

Pamje nga e gjithë ajo çfarë ndodhi sot në Veri