S’ka kuorum për votim të projektligjit për mbrojtjen e vlerave të UÇK-së

Deputetët e Kuvendit të Kosovës sërish nuk i kanë dhënë votat e duhura Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së.


Ky Projektligj nuk i mori votat e duhura shkaku i mungesës së kuorumit, shkruan Reporteri.net.

36 deputetë kanë votuar për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Kjo pikë është shtyrë për seancën e radhës.