Tahiri: Ja pafshi qykën e hajrit ngritjes se çmimit të energjisë

Në seancën e sotme të Kuvendit ka dështuar të votohet draft-rezoluta e propozuar nga PDK-ja në Kuvend kundër rritjes së çmimeve të faturave të energjisë elektrike.

Në këtë seancë Besnik Tahiri nga AAK bëri thirrje që të diskutojnë lidhur me krizën energjetike.

“Është pa përgjgjësi totale dhe ikje nga besimi qytetar, është një situataë e rëndë, thërras që të ulemi të bëhët një koncesus për ndryshe ju si qeveri ja pafshi qyken e hajrit rritjë së çmimit të energjisë”, tha Tahiri.

Opozita ka lëshuar sallën e Kuvendit.