Të helmuarit në QNR dërgohen në QKUK, Policia s’lejon askënd t’i afrohet Infektives

12:32 – Policia e Kosovës ka arritur në QKUK ku janë dërguar punëtorët e Qendrës së Numërimit dhe Rinumërimit të cilët dyshohet se janë helmuar nga zarfet me vota të ardhura nga Serbia.

KTV raporton se forcat policore nuk po lejojnë askënd që t’i afrohet Klinikës Infektive.

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Daut Hoxha, ka thënë për KTV-në se Policia posedon informata të tilla për helmim, por për detaje në këtë fazë ka rekomanduar që pyetjet të adresohen në KQZ dhe tek autoriteteve shëndetësore.

KTV-ja raporton se 9 persona janë në infektivë, derisa gjendja e tyre është stabile. Megjithatë, ata janë të shqetësuar.

E edhe në emergjencë ka zyrtarë policorë.