Thaçi: Lubizhda e Hasit, vendi i besës, bukës dhe pushkës së UÇK-së, prej sot i ka 14 heronj

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka bërë të ditur se Lubizhda e Hasit, vendi i besës, bukës dhe pushkës së UÇK-së, prej sot i ka 14 heronj të Kosovës.


Ai ka thënë se sakrificën e dëshmorëve dhe martirëve të Hasit, që dhanë shumë për lirinë dhe pavarësinë, do ta kujtojë gjithmonë me respektin më të thellë.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë që Presidenti e ka postuar në Facebook.