U largua para 10 ditëve nga shtëpia, raportohet i zhdukur qytetari nga Prishtina

Një qytetar në Prishtinë ka njoftuar në stacionin policor për zhdukjen e një personi.


I njëjti ka deklaruar se miku i tij i cili vetëm para 10 ditëve është larguar nga shtëpia dhe nuk është më në dijeni për vendodhjen e tij.

Raportimi për rastin në fjalë është bërë dje në rrugën ‘Rexhep Luci’ në kryeqytet.