Vazhdojnë huqjet e MPJ-së në Twitter, etiketojnë një person gabim në vend të kryediplomatit të Maqedonisë së Veriut

Në faqen zyrtare të Ministrisë së Jashtme dhe Diasporës së Kosovës në Twitter, është njoftuar për një vizitë të ministres Donika Gërvalla në Maqedoninë e Veriut.


Gjatë njoftimit, në shkrimin në Twitter, është ngatrruar ministri i Jashtëm i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, ku në vend të tij, është etiketuar një qytetar me emrin e njëjtë.

Pas disa minutave, zyrtarët e MPJD-së së Kosovës, kanë ndryshuar postimin duke e etiketuar profilin zyrtar të ministrit Osmani.

“E ftuar nga kolegu i saj nga Maqedonia e Veriut, Bujar Osmani, Ministrja e Punëve të Jashtme Gërvalla zhvilloi bisedime të shkëlqyera me Presidentin Pendarovski, Kryeministrin Zaev, Kryetarin e Kuvendit Xhaferi, dhe të tjerë. Ajo, gjithashtu mori pjesë në një ceremoni për të emërtuar një rrugë në nder të babait të saj të ndjerë, Jusuf Gërvalla”, thuhet në shkrimin e MPJD-së në Tëitter, raporton Zeri.info.

Kujtojmë se faqja zyrtare në Twitter e Ministrisë që udhëhiqet nga Donika Gërvalla, është e njohur për gafa të tilla edhe më herët, ku para kësaj ishte ngatërruar flamuri i NATO-s me atë të OKB-së.