Vdes në moshën 65-vjeçare Ilir Limani, ligjërues në UP

Në moshën 65 vjeçare, ka vdekur profesori dhe doktori i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Ilir Limani.


Ilir Limani ka qenë i doktoruar në ‘Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike’ në Universitetin e Prishtinës, në të cilin gjithashtu ka ligjëruar për nivelin ‘Bachelor’ dhe ‘Master’.

Limani ka pasur një karrierë të ngjeshur, në mesin të cilave ka pasur 17 punime shkencore, 16 projekte profesionale dhe 11 dispensa dhe libra.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet në varrezat e qytetit në Prishtinë, ku ora e varrimit ende nuk dihet.

Ilir Limani ka lindur me 30 prill të vitit 1954 në Prizren.